På spåret 2019

Jag och brorsan brukar ha tur och få komma till inspelningarna av På spåret, 2019 fick vi komma både på provinspelningen där de blir varma i kläderna och testar nya lag, och ett riktigt avsnitt.

Något har man ju lärt sig och vi hamnar oftast först i kön, inte för att jag vill synas i bild utan för att jag vill ha en speciell vinkel på bilderna jag tar innan sändningen börjar.

Andra vändan här hade jag en speciell plats i kikaren, men den var reserverad för ett större sällskap. På alternativ två satt redan några. Det går undan här, snopen satte jag mig på alternativ tre. Det är ganska mörkt i studion om man inte har lamporna med sig, så jag har fasta gluggar med mig, i det här fallet 150mm f1.8. Den har dagen skulle SVTs fotograf Bo Håkansson ta pressbilder, vad är oddsen för det?

Det visar sig att jag sitter helt perfekt för att ta mina bilder på rygg på honom, kom ihåg, med fast glugg. Det kan inte bli bättre än så. Fredrik och Kristian skojar lite och jag tar bilder som SVT aldrig skulle släppa ifrån sig.

De brukar säga att ingen blir svartlistad, men efter detta har jag inte fått biljetter igen. Kan ju bero på Coronan också, men vem vet!?

På skärmdumpen längst ner kan ni se mig närmast kameran.

Fredrik Lindström och Kristian Luuk
Emma Molin och Hanna Dorsin, kända från komikergruppen Grotesco.
Tommy Körberg

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha loading...

Scroll to Top