Jul på Liseberg 2019

Det blev inte så många besök på Liseberg julen 2019 som det brukar bli, isshowen var inte lika kul att fota som tidigare. Kanske tröttheten hade satt in också. Jag hade haft ett högt tempo och funderade mycket på hur länge jag skulle orka. Efter min utställning kom också en insikt om hur få bilder man faktiskt vill dela med sig av, och visst är det alltid bra att öva och utvecklas, men inte till varje pris.

Så här är en bild från årets kaninshow, några bilder från En Julsaga, årets isshow och medeltidsbyn. En kväll åkte jag in med kompisar och tog långexponeringar. Uppe på toppen fanns ett område med mer ljus, här skulle man haft en snygg tjej framför ljuset, tänkte jag. Jag tog mod till mig och frågade första bästa. Det blev bättre med ljuset på henne, alltså bakom mig. Mina kompisar blev imponerade av mitt mod, när ska vi bli vuxna?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha loading...

Scroll to Top