Video

Presentationsvideo

Här berättar jag om mitt fotograferande, en chans att få veta lite mer om mig.

En lyckad ekorrbild

Jag tog en bild på en ekorre och jag misstänkte att ingen skulle tro att det ens hänt, så jag gjorde en film om hur det gick till.

Claes Pihl – När Kärleken Dör

En musikvideo som jag filmat och klippt.

Claes Pihl – Björn & Camilla

Här har jag också filmat och klippt. Det kanske ser ut som det är flera filmare, men det är bara jag.

Ansikte mot Ansikte – En fotoutställning

En liten film om min utställning av porträtt som jag hade på Majornas bibliotek i Göteborg. Jag berättar om hur jag började fota och lite om mig själv.

Hep Stars – Farmer John

Innan foto blev mitt stora intresse var det att klippa film som var det roligaste jag visste. Jag har klippt uppåt hundratalet musikvideos till gamla sextiotalslåtar med hjälp av klipp från gamla filmer. Den här låten med Hep Stars (med Benny Andersson pre ABBA) är den som har flest visningar. I skrivande stund över 26 miljoner! Man måste vara inloggad på Youtube för att kunna se den, pga dess vågade innehåll.

Herb Alpert – Without her

När jag såg kultfilmen Venus in furs tänkte jag direkt på den här låten. Huvudrollsinnehavaren är snarlik Herb och jag har fått musiken att passa in tillräckligt bra att någon som är ouppmärksam lätt kan luras att tro att det är en officiell video. Det tål också att påpekas att alla reklampengar går till upphovsrättsinnehavarna, inte till mig!

Scroll to Top