Per Gessle på Leif Lounge i Halmstad

Per Gessle har ny skiva ute och nytt band inne. Inne på Leifs Lounge i Tylösand. Jag hade aldrig varit där förut så det var kul att få komma dit och kolla på Roxetteprylarna på väggarna. Fansen som kommit från hela världen mer eller mindre, hade köat sen elva på förmiddagen, men när dörrarna öppnade hade de inte fått sällskap av så många fler. Jag tror de flesta av dom fick de bästa platserna, scenen är låg och lokalen är trång, så de flesta såg nog inte mer än några huvuden. om ens det. 700 lyckliga var där.

 

Det är också för trångt för att ha en stor kamera med sig, så jag fick nöja mig med Olympusen, den lilla kompakten. Bilderna blev ganska brusiga och det var egentligen bara mot slutet, när en trött och lycklig Per äntligen kom och ställde sig precis framför mig som jag fick några bra bilder.

 

Det var smygpremiär och kortare än det kommer att bli sen på turnén, så här såg låtlistan ut:

Min plats
På promenad genom stan
Juni, juli, augusti
Det hjärta som brinner
Första pris
It Must Have Been Love
Småstadsprat
Ljudet av ett annat hjärta
Spegelboll
Gå och fiska
The Look
Dressed for Success
Joyride
Sommartider
Här kommer alla känslorna på en och samma gång
Flickan i en Cole Porter-sång

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha loading...

Scroll to Top