Lustans Lakejer på Liseberg

Det här var femte gången jag fotade Lustans Lakejer, det trodde jag knappast när jag fotade dom första gången på Stora scenen 1986 och sen fick filmen framkallad i skolans fotoklubb. Mitt fotointresse låg ju och puttrade i alla år för att sen vakna 2011, när det var dags igen på Taubescenen precis som igår. Om något så har de blivit bättre med åren. De få nya låtar de spelar tillför faktiskt något, till de låtar som man nog får kalla guilty pleasure. Män av skugga t ex, med en text som får en att tänka på gamla Hollywoodfilmer om krig, agenter, motståndsmän och hemliga uppdrag. Typ vardagen i Åkersberga där grabbarna växte upp. Men jag älskar det.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha loading...

Scroll to Top