Lotta på Liseberg Första kvällen 2020

Allsång utan publik, går det? För oss som var på plats lät det hur bra som helst, stor musikalitet från alla inblandade. Av Coronarelaterade skäl fick inte alla fotografer plats, samtidigt hade vi enormt mycket mer plats att röra oss på än vi brukar ha, då vi inte kan röra oss alls. Från början skulle jag bara få komma något enstaka program, men till slut fick jag ändå komma på sju av åtta, som tidigare.

Eftersom vi nu kunde ta andra bilder än vanligt, så var det roligare och efteråt fick vi ta gruppbilder. Det är ju en utmaning i sig som man inte gör så ofta. De blev bättre efter hand.

Kvällens gäster var Charlotte Perrelli, Loa Falkman, Victor Crone, Molly Hammar och Lise & Gertrud. Jag hade inte fotat Victor innan och inte heller Lise & Gertrud. Längre fram tyckte jag däremot att det var lite tjatigt med artister man fotat innan. Och sjöng dom inte samma låtar dessutom. Mot slutet av säsongen förklarade någon att de klippte in publikbilder från tidigare säsonger. Man kan inte begripa allt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha loading...

Scroll to Top