LaGaylia Frazier på Liseberg

LaGaylia har jag fotat så många gånger att vi nästan blivit lite kompisar nu. Den här konserten på Taubescenen avbröt hon mitt i för att heja på mig och fråga How I was doing. Det är roligt. Jag tycker ju också att LaGaylia är fantastiskt kul att fota, det är så mycket inlevelse.

 

Efteråt pratade vi lite och hon tog upp en sak hon sagt förut; att fotografer alltid väljer bilder när hennes ansikte är helt förvridet. I want to look pretty, tror jag hon sa. Hon har helt rätt naturligtvis. som fotograf vill vi så gärna visa att vi fångade det där speciella ögonblicket. Säg att LaGaylia är skitsnygg 99% av tiden, men när hon tar i från tårna får vi en bild som skiljer sig från de andra. Men för vem är det vi vill visa den där bilden? Jag misstänker att det är de andra fotograferna vi vill imponera på. De flesta som är intresserade av bilderna är de som tänkte gå på konserten men inte kom iväg, är då den bilden man valde representativ? Det är lite av en konst att välja lite “vanligare” bilder. Det här snacket vi hade påverkade mig en hel del. Inte bara när det gäller den här konserten, utan alla jag fotat sen dess. Och jag tror att LaGaylia gillade urvalet jag gjorde baserat på det också.

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha loading...

Scroll to Top