John Fogerty på Liseberg 2019

John Fogerty är fyra år yngre än Bob Dylan, och som det märktes. Han sprang runt på scenen som en yster tonåring och spelglädjen var fenomenal. 

Vi fick några Woodstockcovers som jag misstänker är roligare för bandet att spela än för publiken att lyssna på, men på det hela taget tror jag den enorma publikmassan är överens om att detta var sommarens bästa konsert.

Inga fotografer i fotodiket, där var det några hippies som dansade för att värma upp publiken och lite oklart vad som gäller, jag står en bit bak och blir aldrig tillsagd att sluta fota. Efteråt får jag höra att flera andra ombetts stoppa undan kameran. Ibland står jag gärna en bit bak och fotar, den här gången blev det dubbel jackpot då. Dels för att jag överhuvudtaget fick fota, men också för att jag kunde leka med den stora skärmen som är backdrop på scenen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha loading...

Scroll to Top