Icona Pop på Liseberg

Nu när jag skriver detta är sommaren i princip slut och jag kan konstatera att jag tagit det lite lugnare med konsertfotandet i sommar, räknar jag med Lotta på Liseberg får jag det till 26 stycken. Det är inte riktigt lika kul, men det beror så klart också på att det varit få artister som fått blodet att koka av förväntan. Jag har fotat dom innan, jag har fotat scenerna innan, det blir inga större överraskningar. Istället för att använda fasta gluggar har jag också varit lite lat och använt zoomobjektiv, motsvarande 14-28mm, 24-70mm och 70-200mm, bekvämt och praktiskt så klart, man är förberedd på allt, men den där extra lilla kvalitén man får med en fast och ljusstark glugg missar man ju.

Icona Pop har jag fotat minst fyra gånger före den här konserten, det är inte min musik men jag gillar dom ändå och jag gillar framgången de fått. Välförtjänt.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha loading...

Scroll to Top