Coldplay på Ullevi

Jag älskar Coldplay, i varje fall de två första skivorna som är de enda jag lyssnat på. Ändå hade jag redan innan konserten gett upp hoppet om att kunna ta bra bilder.

I vanliga fall får man alltid kämpa lite mot alla armar i luften när man fotar från publiken, här är konserten designad för att folk ska armarna i luften hela tiden med de blinkande armband som alla utrustas med.

Publiken är också antingen extremt hängiven eller i tron att konserten ska börja åtta, istället för kvart i tio. Redan vid sjutiden när vi kom, är arenan nästan fullsatt. Även sittplats.

Konserten var mestadels på topp, även jag, som kan vara stel och svårflörtad, stod mest med armarna i luften istället för att fota. Jag kanske inte begrep varför mupparna var inbjudna, men jag tror Coldplay har fans i alla åldrar, även barn.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha loading...

Scroll to Top