Bob Dylan i Scandinavium 2019

Jag har sett riktigt bra konserter med Bob Dylan, men den senaste i Trädgårdsföreningen tyckte jag var halvdan, och jag skulle egentligen inte gå fler gånger, men så reade de ut biljetterna. Svårt att tacka nej till en bra deal.

Det finns artister som älskar att bli fotade, de som accepterar det och de som avskyr det. Bob Dylan avskyr det. Vi får instruktioner om att foto är förbjudet, det står skyltar överallt, man riskerar att bli utslängd. De på sittplats framför scenen som trotsar förbudet, får besök av en vakt som makar sig fram och tar fotografen i örat.

Det är inte många som vågar ta en bild, men ärligt talat Bob. Detta är den sämsta konsert jag varit på på länge. Det är knappt man känner igen låtarna, det är trött och det är oinspirerat. Släng ut mig!

Jag tar en serie bilder snabbt, men tänker inte på att skärmen på kameran blinkar till, en vakt rusar fram och tittar argt på mig. Jag plockar fram min mest oskyldiga min. Mot slutet av konserten tar jag ytterligare någon bild men då med ögat mot sökaren så skärmen inte tänds, det går bättre. Scenen är så mörk att det är svårt att göra något vettigt av det, jag fick bättre bilder på förra konserten. http://fotoscenen.blogspot.com/2014/07/bob-dylan-i-tradgardsforeningen.html

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha loading...

Scroll to Top