Miss Universe Sweden – Frida Fornander

För fyra år sen filmade jag Fridas video när hon tävlade i Miss Earth och nu var det dags för Miss Universe. Här i Sverige är dessa tävlingar inte så stora längre och ses nog som lite otidsenliga, men Sverige är inte världen. Fortfarande finns det en publik på 2 miljarder som tittar på finalen. Det är den största publik jag någonsin haft på något jag gjort. Ja, för jag fick förtroendet att filma även dessa klipp åt Frida. Så vi tog en dag på stan och filmade i lite olika miljöer och teman och jag lärde mig att filma i slow motion igen. Jag gjorde det när jag köpte kameran och sen glömde jag hur jag bar mig åt. Inte svårt så klart, bara gömt i menyerna.

 

Frida är ju ett superproffs, så det gick ju hur lätt som helst och vi hann också ta några bilder.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha loading...

Scroll to Top