Mary J. Blige på Liseberg

Mary J. Blige var en av de största artisterna i somras på Liseberg i en väldigt stark line up. Minns jag rätt nu, testade jag något helt nytt den här kvällen. Efter de första tre låtarna ställde jag mig nästan ända vid mixerbordet, kanske några meter framför. Med långa telen och en ganska lång Johnny (jag alltså) så går det att fota riktigt fint därifrån. Nackdelen är att jag ofta hamnar bakom någon annan som är lång eftersom det är där det är lite mindre folk och sen åker det ju alltid upp händer i luften förr eller senare. Fördelen är att det inte blir grodperspektiv och när ljuset faller rätt blir det nästan lite studiokänsla. Jag var väldigt nöjd med resultatet.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha loading...

Scroll to Top