Hanna Ferm i Flunsåsparken 2018

Så här skrev jag då: Förra årets tvåa i Idol, Hanna Ferm, kom tillbaka till Flunsan där hon uppträtt flera gånger och alltid tagit publiken med storm. Väldigt kul att fått följa med på den här resan till den fullfjädrade artist hon nu blivit.

När man nu ser på bilderna så är hon fortfarande ett barn här och bara ett år senare så var hon vuxen. Vad händer med en artistkarriär som är i sin linda, när den ställs på paus av en nedstängning av kulturen? Unga människor är de som betalat det högsta priset för Coronan, anser jag. Alla håller säkert inte med, men gamla och sjuka hade dött ändå inom några år, unga människor har förlorat den bästa tiden i sina liv. Jag har svårt att tro att jag uppskattat den här pausen lika mycket om jag varit 18 år istället för 55. När jag var 15 var det strejk i detaljhandel och jag var tvungen att vänta en vecka på att köpa rullskridskorna jag sparat ihop till. En evighet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha loading...

Scroll to Top