Göteborg Jazz Orchestra i repetion 2020

GJO har jag fotat några gånger tidigare och de behöver ständigt bilder till sociala medier, bloggar etc, så de ville att jag skulle fota när de repeterar och senare när det var dags för konsert.

Repetionerna hölls inne på Elyseum, Göteborgs energimuseum vid Heden. Jag hade också en halv idé om en gruppbild jag ville ta. Ibland är idéer som en skugga som man anar i ögonvrån. Man famlar efter den, men får inte riktigt fatt på den. Man kan ju strunta i den tills den blir klarare, eller så kastar man sig efter den och ser vad det blir.

Så fick det bli med gruppbilden här och jag fick fatt på idén när jag kommit halvvägs. Nån kommenterade på Facebook “häftig bild”. Jag hoppas att den ska vara lite skev, att man inte bara scrollar förbi, utan hajar till lite. Helst utan att man kan sätta fingret på det. Omöjligt för mig att se den som andra ser den, men jag hoppas att det funkar.

Och ifall någon blir orolig, gruppbilden är helt Coronasäker.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha loading...

Scroll to Top