Bananarama på Liseberg 2018

När jag fotar konserter och inte minst då riktigt kända artister, för det måste man väl ändå säga om Bananarama (vilka då, säger alla födda efter 1980), så är mitt mål inte längre att få en snygg bildserie, utan jag nöjer mig med en riktigt bra bild. Utmaningen med en trio blir såklart att få med alla tre på samma bild och att alla tre ska se hyfsat bra och glada ut. Det kan låta enkelt nog, men det beror helt på vilka man fotar. En del har en genomtänkt show som består av ett pärlband av Kodak moments, andra är helt osynkade och turas om att dra lasset och stänger av när någon annan tar över.

Fick jag till en bra bild på bananerna då? Ingen som jag skulle hänga på väggen kanske. Ofta blir bilderna bättre i mina ögon om någon berömmer dom och tjejerna i bandet tog sista bilden här och la upp på sitt officiella Instagramkonto, så den kanske var ok ändå.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha loading...

Scroll to Top