Avantgardet på Öfesten Ringön 2018

Har ni läst bloggen kronologiskt, så vet ni att många konserter innan denna har jag fastnat för långa teleobjektiv, även när jag fått lov att stå längst fram. Här har jag verkligen gjort tvärtom och fotat med vidvinkel, t o m fisheye, fast upprätad. Avantgardet kan mycket väl vara landets bästa liveband och då duger det inte att stå en bit bort, man måste in i smeten.

En kort konsert, bara 20 minuter, men Rasmus Arvidsson kör helt slut på sig själv. När jag var liten minns jag att pappa berättade om hur James Brown alltid gav allt så att de fick leda honom av scenen. Just då fick han ny kraft och så dansade han en stund till. En del av showen, så klart. Jag hoppas för Rasmus skull att han orkar mer än 20 minuter konsert, konditionen blir inte bättre med åldern. 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha loading...

Scroll to Top