Miss Earth Sweden 2017 – Camilla Fogestedt

Tre gånger de senaste fyra åren har jag fått förtroendet att filma en presentationsvideo för årets svenska miss. Jätteroligt och jättelärorikt. När man fotar kan saker gå fel, men man kan ganska lätt rädda upp ett misstag. När man filmar kan allt gå fel och det är svårt och ibland omöjligt att rädda upp utan att man måste göra om allt.

 

Jag har haft så många järn i elden de senaste åren att mitt enda val har varit “learning by doing” och jag kan skratta lite åt misstag man gjort tidigare. Men det viktigaste är ju att man lär sig och det blir väldigt tydligt när man gör samma sak om och om igen, som med dessa videos.

 

Årets Miss Earth Sweden heter Camilla och kommer från Kungsbacka. Inför en sån här tävling är det ett hektiskt schema, så inspelningen fick klämmas in på några timmar bara dagar innan deadline. Camilla är ett proffs och har gjort tv innan, så det gick ganska enkelt. Vi hade bra väder, kanske lite för mycket sol, men den här sommaren kan man inte klaga på en sån grej. Enda kuckelimucket var alla lastbilar och traktorer som jobbade med att städa upp efter häst em. Plötsliga ljud som man inte vill ha i inspelningarna.

 

Klippningen fixade jag på en dag och så var det klart. Jag jobbar snabbt och därmed billigt när det gäller video. Jag vill jobba mer med det, det är kul!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha loading...

Scroll to Top