Bröllop med Johanna och Robert

J o R Göteborg 2016 100

J o R Göteborg 2016 101

J o R Göteborg 2016 102

J o R Göteborg 2016 103

J o R Göteborg 2016 104

J o R Göteborg 2016 105

J o R Göteborg 2016 106

Den största ära man kan få som fotograf är förtroendet att fota ett bröllop. Det gör ju också att det är något man måste ta på största allvar. Det gäller ju att verkligen kunna leverera. Jag borde kanske lita på min förmåga vid det här laget, men detta är trots allt bara mitt tredje brudpar. Nu hade jag perfekta förutsättningar, ett vackert par, mulet väder och inget regn – perfekt ljus och jag hade rekat innan och visste att magnolian vid Kronhusbodarna blommade. Själva fotograferingen tog 30 minuter och då jag hade sett ut ett par platser innan och vi hann även med att improvisera när jag såg några snygga miljöer inne i Rådhuset som jag ville testa.

Vigselakten var väldigt fin och jag både filmade och fotade samtidigt.

The greatest honor as a photographer is to receive the trust to shoot someone’s wedding. That means you have to really take it seriously. You have to deliver your best. I should trust my skills by now, but still this is just my third wedding. I had the perfect setting though, a beautiful couple, cloudy and no rain –  perfect light and I had looked around before and knew that the Magnolia blossomed at Kronhusbodarna. The shoot took 30 minutes and there was time for both prepared settings and improvisation.

The ceremony was really nice and I filmed as well as taking pictures at the same time.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha loading...

Scroll to Top