Rammstein på Ullevi 29:e juli 2022

Vi hade biljetter i feuer zone och såg fram emot en pyrospäckad show. Egentligen har jag ingen relation till Rammstein över huvud taget, första gången jag hörde låtarna var dagen innan konserten, men jag gillade det jag hörde.

Jag hade möjlighet att välja var jag ville stå närmare eller längre bak, i slutändan så var jag inte tillräckligt nära för att de bilderna skulle bli bra och inte tillräckligt långt bak för att bilderna med hela scenen skulle få tillräckligt med luft. Nu ett halvår senare kan man tycka att jag borde gått på två av konserterna, men det är tufft för en gammal kropp med Ullevikonserter. Så här blev bilderna i varje fall.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha loading...

Scroll to Top