Tough Viking i Slottsskogen

När jag fotade Tough Viking hade jag också kort med tid, så jag la allt krut på att fota det jag var mest intresserad av, nämligen eldhindret. Jag fick en del bra bilder, men ingen som var i närheten av denna enda jag publicerade. Jag känner likadant fortfarande, de andra bilderna devalverar bara intrycket av denna med sin Terminator känsla.

 

When I shot Tough Viking I also had limited time, so I decided to focus on my favourite part, the fire. I did get a handfull of good shots, but none as even close to the single shot I posted. I still feel that the rest only lowers the impact of this one with it’s Terminator feeling.

 

tough-viking-goteborg-2016-01

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha loading...

Scroll to Top