Red Dead Redemption 2

Vilka möjligheter som öppnade upp när samhället stängde ner. All denna lediga tid! Man kunde fixa huset, skriva en bok, göra om hemsidan, städa datorn. Eller så kunde man försöka få 100% i sitt favoritspel Red Dead Redemption 2.

Det är en cowboysimulator, man rider runt på sin häst och så händer det roliga saker. För mig är det ren avkoppling. Normalt sett så spelar jag två-tre timmar i veckan. Jag har spelat färdigt det två gånger nu och är väl halvbra på det, men länge blandade jag ihop kontrollerna med kaotiskt resultat. Exempelvis om man tänkt hälsa på en främling och så råkar man skjuta honom i huvudet i stället.

I spelet har man också en kamera och det är nästan lika roligt att fota i spelet som det är att fota på riktigt, samma tillfredsställelse. Jag gjorde en Bored Panda artikel om mina bilder och blev faktiskt kontaktad av en tjeckisk tidning som ville göra ett reportage, tyvärr mailade dom min spam mailadress så jag hittade det först ett halvår senare.

https://www.boredpanda.com/this-is-what-happens-when-a-photographer-runs-rampant-in-red-dead-redemption-2/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha loading...

Scroll to Top