Höstmodevisning i Nordstan 2018

Modevisningen i Nordstan var som en sockerbit för flugor för Göteborgs hobbyfotografer. Besvärliga ljusförhållanden, högt tempo, en lång catwalk där modellerna rör sig emot en, med vad det innebär för att sätta fokus. Så kul utmaning.

På våren fick jag chansen att vara officiell fotograf, fotade föreställningen flera gånger och blev nöjd med resultatet. Något långvarigt gig blev det inte, för på hösten hade man skalat ner och hade ett annat produktionsbolag och annan fotograf. Jag var inne och fotade en gång och jag kan se på bilderna att jag redigerade ganska snabbt (jag vet var mina genvägar är 😉 ). Men det var en sak jag missade som den nya fotografen inte missat. Scenen kantades av lysrör och svart tyg. På bilderna blir tyget lite dassigt av ljuset från lysrören om man inte mörkar ner tyget i redigeringen. Kanske hade jag kommit att tänka på det om jag lagt mer tid på det, men nu har jag i vilket fall fixat till det.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha loading...

Scroll to Top